E-fulfilment

Uw e-fulfilment uitbesteden? Onder E-fulfilment, ofwel Omnichannel of Ecommerce fulfilment verstaan wij de gehele order- en serviceketen van uw webwinkel en fysieke verkooppunten. Bestellingen, retouren, klachten en customer service. Afkomstig van uw verkoopkanalen en leveringen aan al uw vestigingen. Hageman zorgt voor loyale klanten.

E-fulfilment bedrijf

Wij zijn als e-fulfilment bedrijf zowel de flexibele machine achter uw webshop als het aanspreekpunt voor uw klanten. Wij spelen in op de laatste ontwikkelingen in de E-commercebranche.

Diverse zeer succesvolle opdrachtgevers van vandaag maakten hun start bij ons, met niet meer dan een goed idee. Hun scherpe marketinginzicht en onze perfecte uitvoering maakten van dit idee een lucratief succesvol bedrijf.

Uw e-fulfilment uitbesteden

Als opdrachtgever krijgt u bij ons een eigen team dat over uw efficiency en servicegraad waakt. Hierbij geholpen door onze jarenlange

ervaring en een hoogwaardige automatisering. Wij garanderen u flexibele doorlooptijden.
Dit doen we net zo makkelijk voor boeken als voor een koffiemachine en net zo goed voor een rookworst als voor een plastic zorgpas. Ook actiepakketten en loyaliteitsprogramma’s verzorgen wij als geen ander.

Een vakkundig en enthousiast Hagemanteam staat voor u klaar. Maatwerk is ons vakgebied.

Ecommerce fulfilment services

Elke bestelling is een klantcontactmoment en dus waardevol. Daarom beschikken wij niet alleen over een uitstekend geautomatiseerd proces, maar ook over een professioneel service center. Onze medewerkers beantwoorden graag namens uw bedrijf vragen van uw clientele.

logistic-hageman-voorbeeld

Dit gaat verder dan vragen over de bestelling en de facturatie. Ook inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld de werking van het geleverde product kunnen aan hen worden gesteld. Service dus, die van een eenmalige klant een terugkerende klant maakt!

Zoekt u een betrouwbare e-fulfilment partner? Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Wilt u graag vrijblijvend een kijkje achter de schermen?Bel mij

Partners