Fulfilment

Een correcte afhandeling van bestellingen én een uitstekende klantenservice. Dat is wat uw klanten willen. En dat is waar uw bedrijf voor staat. Het kan. Zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Hageman is al vele jaren de stille kracht achter het succes van een lange lijst gerenommeerde ondernemingen.

Hageman, dé specialist in ‘the last mile

Wij zijn dé specialist in opslag en accuraat voorraadbeheer, order- en responsverwerking, efficiënte orderpicking, verpakking, verzending en retourafhandeling.

Ook de klantenservice en het gehele facturatieproces nemen wij u uit handen. U bent compleet ontzorgd, uw klant totaal verzorgd.

Deels of compleet fulfilment pakket

Wij bieden de complete order- en serviceketen onder één dak:
• Product Fulfilment & Aftersales
• Database Fulfilment
• Financieel Fulfilment
• Warehousing & Logistics
• Value Added Packaging

Het voordeel is dat alle schakels in de keten perfect op elkaar aansluiten. Fouten en vertraging, ofwel, kosten en ontevreden klanten! – worden voorkomen.

Product Fulfilment & After Sales

Product Fulfilment & After Sales is het proces vanaf het eerste klantcontact, gevolgd door de bestelling, de aflevering van het product en de mogelijke nazorg.

U krijgt bij ons uw eigen projectteam. Samen met ons moderne Response Center garanderen wij u dat alles perfect verloopt. Uw klanten worden gehoord.

Real-time rapportages houden u van alles op de hoogte. Wij verzorgen uw loyaliteitsprogramma’s, actiepakketten, marketingacties en aftersales services.

Database Fulfilment

Correcte en up-to-date database management is cruciaal voor het succes van uw onderneming. Onze eigen ICT-afdeling zorgt voor tailormade oplossingen.

Zij sluiten niet alleen aan op uw bedrijfsprocessen, maar wij optimaliseren ze ook verder.

Financieel Fulfilment

Financieel Fulfilment betreft het verwerken, beheren, opvolgen en rapporteren van verschillende betalingsvormen. Hiertoe behoren ook aanmaningen en terugbetalingen.

Alle mogelijke betaalwijzen, on- en offline, verwerken wij tegen zeer scherpe kosten en uw financiële administratie wordt zo geoptimaliseerd.

Fulfilment-hageman

Warehousing & Logistics

Op een strategisch gelegen A-locatie te Zwijndrecht, Zuid-Holland vindt u ons moderne Nederlandse magazijn met 7.500 palletplaatsen en 2.000 legbordstellingen. Transport over de weg verzorgen wij geheel in eigen beheer.

Via een online tool kunt u uw voorraad real-time inzien. U heeft te allen tijde inzicht in de actuele status van uw handelsvoorraad.

Graag adviseren wij u met betrekking tot uw voorraadbeleid. Het op voorraad hebben van de juiste artikelen, in de juiste hoeveelheid bepaalt voor een belangrijk deel uw voorraadkosten.

Value Added Packaging

Met wat voor verpakking verrast u uw klanten? Wat kan de toegevoegde waarde van een verpakking zijn? Of denkt u aan duurzame verpakkingen? En wat mag het kosten? Ook op dit terrein zijn wij denkers en doeners.

Ons eigen verpakkingsteam van 50 medewerkers stelt in no-time verschillende losse onderdelen samen tot een perfecte verpakking, display of ander point-of-sale materiaal.

Zoekt u een betrouwbare fulfilment partner? Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Wilt u graag vrijblijvend een kijkje achter de schermen? Bel mij

Partners