Uitbreiding Plastic Card Center

Hageman heeft een nieuwe Bowe Cardmailing machine laten installeren in de Nederlandse vestiging in Zwijndrecht. Hierdoor stijgt de productiecapaciteit en kunnen de portokosten van klanten omlaag.

Het systeem is geleverd door de Duitse firma Böwe Systec en biedt tal van nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen op hoge snelheid kaarten op brieven worden geplakt en gecouverteerd.

Geïntegreerde leestechniek zoals het inlezen van QRcodes,  garandeert dat de juiste kaart op de juiste brief terechtkomt. Hierbij kan desgewenst gebruik worden gemaakt van burgerservicenummers zonder dat deze op de pas dan wel de brief staan vermeld. Met deze techniek kunnen tot wel zes kaarten op één brief worden geplakt wat de opdrachtgever flink wat porto bespaart. Heeft u los bladen of rollen? Alles is nu mogelijk.

Hageman beschikt over twee geavanceerde Bowe Cardmailingmachines en diverse Evolis kaartprinters. Heeft u een project op losse bladen of rollen? Alles is nu mogelijk.Wij verzorgen uw project van A to Z.

 

Productiestraat voor verwerking plastic cards

 

Partners