Cards

Hageman is al vele jaren dé specialist in ontwikkeling en productie van (gelamineerde plastic) kaarten voor alle mogelijke toepassingen.

Geavanceerde Bowe en Evolis apparatuur

In ons plastic cards centre beschikken wij over de modernste Bowe en Evolis apparatuur. Hiermee voorzien we plastic cards in één arbeidsgang van adresgegevens, nummering, de beoogde codering (magstripe, chip, RFID, QRcode) en een eventuele scratch-off laag.

Cardmailings

Daarnaast verzorgen we uw gehele bijbehorende cardmailing. Van het personaliseren, coderen, gecontroleerd verzenden van plastic cards, tot aan het couverteren, vouwen en printen op een bijpassende brief met bijlagen. Heeft u losse bladen of juist rollen? Bijlagen? QRcodering? Alles is mogelijk.
Onze plastic cards zijn ISO genormeerd, sterk en onkreukbaar waardoor ze langdurig kunnen worden ingezet.

Oneindig assortiment aan plastic cards

Oneindig assortiment aan plastic cards
Niet alleen leveren wij fysieke ID-cards, pinpassen, creditcards, zorgpassen, telefoonkaarten, tankpassen, zorgpassen, lidmaatschapskaarten, plastic en digitale klantkaarten, gift cards en meer. Hageman verzorgt ook uw cardmailings.
Ook het handmatig inpakken van plastic cards in bijvoorbeeld een mooie cadeauverpakking behoort tot de mogelijkheden. We gaan zelfs zo ver dat we een compleet, aan een kaart gekoppeld, loyaliteitsprogramma of loyalty platforms voor u kunnen uitvoeren.

Loyaliteitsprogramma met plastic kaart

Klanten zijn gevoelig voor een beloning bij herhalingsaankopen. Een loyalty card of gift card is een prima manier om hun trouw – en dus nog meer bestedingen – te stimuleren. Bovendien bieden deze kaarten u een schat aan waardevolle marketinginformatie.
Hageman is een uitstekende partner voor bedrijven met een loyaliteits- of spaarprogramma. Niet alleen zorgen wij dat uw klanten de kaart ontvangen.

cards-hageman-voorbeeld

Wij verzorgen tevens de gehele fulfilment van uw loyaliteitsprogramma. Te denken aan de spaarpuntenadministratie, uw rapportage, de communicatie met uw klanten en het databasemanagement. Tot slot kunnen wij ook een systeem voor een digitale klantenkaart inzetten.
Wist u dat wij jaarlijks een half miljoen adreswijzigingen verwerken op de door ons uitgezette kaarten?
Zoekt u een betrouwbare fulfilment partner op het gebied van plastic cards? Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Wilt u graag vrijblijvend een kijkje achter de schermen? Bel mij

Partners