E-fulfilment

Uw E-fulfilment uitbesteden?

Onder E-fulfilment, ofwel Omnichannel of Ecommerce fulfilment verstaan wij de gehele order- en serviceketen achter uw webwinkel of fysieke verkooppunten. Wij verzorgen de bestellingen, retouren, klachten en customer service. Onze geavanceerde E-fulfilment software garandeert de exacte verwerking en registratie van de aangeleverde artikelen. Vooral voor klanten met een breed en diep assortiment is het van groot belang dat de juiste IT-koppelingen worden gerealiseerd. Hageman investeert dan ook vooraf in kennis van uw processen en maximale controle.

E commerce fulfilment services

Uw artikelen worden efficint opgeslagen op legborden, maar voor artikelen met sterk afwijkende maten realiseren we oplossingen op maat. Daarnaast maken we gebruik van nestelbare opslagkratten die van een enkele palletlocatie 24 unieke locaties maakt.

Zo dragen wij bij aan het succes van talloze opdrachtgevers die ooit bij ons binnenstapten met niet meer dan een goed idee.

E-fulfilment bedrijf

Als opdrachtgever krijgt u bij ons een eigen team dat over uw efficiency en servicegraad waakt. Hierbij geholpen door onze jarenlange ervaring en een hoogwaardige automatisering. Wij garanderen u flexibele doorlooptijden.
Dit doen we net zo makkelijk voor boeken als voor een koffiemachine en net zo goed voor een rookworst als voor een plastic zorgpas. Ook actiepakketten en loyaliteitsprogrammas verzorgen wij als geen ander.

Een vakkundig en enthousiast Hagemanteam staat voor u klaar. Maatwerk is ons vakgebied.

E-Fulfilment: Customer Care Center

Onze medewerkers van dit center beantwoorden namens uw bedrijf de vragen van uw clientle. Dit gaat verder dan vragen over de bestelling, de aanpassing ervan of de facturatie want uw dedicated team wordt ook getraind in uw producten Hierdoor kunnen zij zelfs inhoudelijke vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld over bijvoorbeeld de werking van een product. Zo maken we van een nmalige klant een terugkerende klant!

Elke bestelling is een klantcontactmoment en dus waardevol. Daarom beschikken wij niet alleen over een uitstekend geautomatiseerd proces, maar ook over een professioneel Customer Care Center.

Zoekt u een betrouwbare e-fulfilment partner? Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Wilt u graag vrijblijvend een kijkje achter de schermen? Vraag vrijblijvend informatie aan voor e-fulfilment uitbesteden.
Bel mij

Partners