Cut-off tijden

Cut-off tijden is een terminologie binnen de online verkoop. Cut-off tijden kun je vertalen als het moment ‘waarop de stekker eruit gaat’; het laatste moment van de dag waarop een klant een bestelling kan plaatsen met garantie dat het product de volgende dag geleverd wordt. Uw cut-off tijden communiceert u richting uw klanten bijvoorbeeld met : “Voor 21.00 besteld, morgen in huis.”

De professionalisering van E-fulfilment en fulfilment bedrijven en de populariteit en groei van het online winkelen gaan hand-in-hand waar het oprekken van de cut-off tijden. Een deel van uw klanten wil ’s avonds na hun werk kunnen bestellen tegen een gelijke levertijd met mensen die eerder op de dag hun bestelling plaatsten. Steeds slimmere IT-technologie binnen fulfilment bedrijven maakt dit mogelijk. Waar de eerste webshophouders hun bestelling nog per post of koerier verzonden, gaat dit nu zo goed als geautomatiseerd.

Wat betekent het oprekken van cutt-off tijden voor uw webshop?

Hageman handelt het hele proces van bestelling tot levering voor u af. De voordelen voor webshophouders zijn divers. Eén daarvan is dat u kunt beschikken over de geautomatiseerde technologie en de ruimere openstelling van het fulfilmentbedrijf in vergelijk met de openingstijden van een koerier of het postbedrijf. Maar er is meer:

Met latere cutt-off tijden laat u een professionele indruk achter. De klant houdt de regie over zijn besteltijden met behoud van snelle levering, wat zorgt voor meer klantvertrouwen en meer klantbinding. Door te werken met een fulfilmentbedrijf treedt de wet van de grote getallen in werking. Hierdoor kunnen ook kleinere webshops profiteren van lagere verzendkosten. Door uw magazijn onder te brengen bij een fulfilmentbedrijf bespaart u daarnaast op eigen opslagruimte.

Uw directe lijn met uw stukje magazijn in Zwijndrecht

Ons Nederlandse magazijn in Zwijndrecht heeft 7.500 palletplaatsen en 2.000 legbordstellingen. Tussen 8.00 ’s morgens en 21.00 ’s avonds nemen we orders aan die we nog dezelfde dag of avond verzenden. Transport over de weg verzorgen wij geheel in eigen beheer. Alle orders worden geautomatiseerd geplaatst met behulp van door onszelf ontwikkelde ‘plug-ins’. De zijn geschikt voor zo goed als alle webshopplatforms, waaronder Magento, WordPress, Joomla! en meer. De tool voorziet er ook in dat u real-time op de hoogte blijft van uw de voorraad die u bij ons in het magazijn nog heeft.

De link tussen cutt-off tijden en e-fulfilment bedrijven

Als ondernemer in het grote aanbod aan webshops weet u dat het veel lastiger is om een nieuwe klant te winnen, dan een bestaande klant te behouden. Tenzij u een zeer uniek of zeldzaam product verkoopt zijn uitgestelde cutt-off tijden, samen met betrouwbaarheid over het nakomen van afgesproken levertijden een belangrijk argument voor klanten om een bestelling bij u te plaatsen en niet bij de concurrent. Door samen te werken met een fulfilment bedrijf kunt u invulling geven aan deze harde eisen van de moderne online shopper.

Wilt u eens met ons om de tafel om te bespreken wat Hageman voor uw webshop kan betekenen. U bent van harte welkom op een van onze locaties. Wij komen graag met u in contact.

Partners