Retourdienstverlening

Online winkelen is laagdrempelig en gemak in aankoop leidt in veel gevallen ook tot een verhoogd percentage retouren. Retourdienstverlening is een van de diensten van Hageman.

Hageman retourdienstverlening: zonder zorgen van A terug naar A

Een retourdienstverlening behelst alle activiteiten op het gebied van retourzendingen zoals het uitpakken, ompakken en opslaan en het opnieuw distribueren van artikelen en point-of-sale materialen. Naast dat we ons bezighouden met het productniveau zorgen we ook voor een snelle, professionele en duidelijke communicatie richting uw klant. De retourzending wordt direct verwerkt en de verwerking wordt geregistreerd. Zo heeft u altijd een real-time overzicht van uw voorraden. Onze medewerkers controleren de retouren en classificeren deze als geschikt voor hergebruik, geschikt te maken hergebruik en niet geschikt voor hergebruik. Deze informatie wordt meegegeven in de omgeving van uw voorraadbeheer. Door middel van deze informatie kunt u de oorzaken van retourzendingen analyseren.

Complete retourdienstverlening

In het verlengede van onze retourdienstverlening binnen de goederenstromen van het magazijn kan Hageman u ook aan de costume care en financial fulfilment zijde ondersteunen. Onze afdeling Financieel Fulfilment faciliteert geldstromen en voert daarbij debiteurenbeheer uit inclusief de terugbetalingen die van toepassing zijn op retouren. Onze medewerkers voeren deze taken uit met behulp van geautomatiseerde systemen die mutaties omzetten in overzichtelijke rapportages. Hierin heeft u op elk gewent moment inzage en zicht op de retourstroom en de daarbij horende overzichten op het gebied van voorraadbeheer en financiële mutaties.

Hageman is uw partner van bewezen toegevoegde waarde op het gebied van E-fulfilment, fulfilment, logistiek en retourlogistiek en de daarbij behorende retourdienstverlening. Staat u op het punt een efficiëntieslag te maken? Wilt u meer weten wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Dan gaan we graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Het is altijd mogelijk om langs te komen op een van onze locaties om en een kijkje achter de schermen te nemen.

Partners