Fulfilment

Fulfilment

Een correcte afhandeling van bestellingen én een uitstekende klantenservice. Dat is wat uw klanten willen. En dat is waar uw bedrijf voor staat. Het kan. Zonder dat u hier omkijken naar heeft. Hageman is al vele jaren de stille kracht achter het succes van een lange lijst gerenommeerde ondernemingen.

Hageman, dé specialist in `the last mile’
Wij zijn dé specialist in opslag en accuraat voorraadbeheer, order- en responsverwerking, efficiënte orderpicking, verpakking, verzending en retourafhandeling.

Ook de klantenservice en het gehele facturatieproces nemen wij u uit handen. U bent compleet ontzorgd, uw klant totaal verzorgd.

Deels of compleet fulfilment pakket

Wij bieden onder andere de complete order- en serviceketen onder één dak:
Product Fulfilment & Aftersales
Database Fulfilment
Financieel Fulfilment
Warehousing & Logistics
Value Added Packaging

Het voordeel is dat alle schakels in de keten perfect op elkaar aansluiten. Fouten en vertraging, ofwel, kosten en ontevreden klanten! – worden voorkomen.

After sales

Product Fulfilment & After Sales is het proces vanaf het eerste klantcontact, gevolgd door de bestelling, de aflevering van het product en de mogelijke nazorg.

U krijgt bij ons uw eigen projectteam. Samen met ons moderne Response Center garanderen wij u dat alles perfect verloopt. Uw klanten worden gehoord.

Real-time rapportages houden u van alles op de hoogte. Wij verzorgen uw loyaliteitsprogrammas, actiepakketten, marketingacties en aftersales services.

fulfilment-hageman-voorbeeld

Database

Correcte en up-to-date database management is cruciaal voor het succes van uw onderneming. Onze eigen ICT-afdeling zorgt voor tailormade oplossingen.

Zij sluiten niet alleen aan op uw bedrijfsprocessen, maar wij optimaliseren ze ook verder.

Financieel

Financieel Fulfilment betreft het verwerken, beheren, opvolgen en rapporteren van verschillende betalingsvormen. Hiertoe behoren ook aanmaningen en terugbetalingen.

Alle mogelijke betaalwijzen, on- en offline, verwerken wij tegen zeer scherpe kosten en uw financile administratie wordt zo geoptimaliseerd.

Zoekt u een betrouwbare fulfilment partner? Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Wilt u graag vrijblijvend een kijkje achter de schermen? Bel mij

Partners