Database Fulfilment

Correcte en up-to-date database management is cruciaal voor het succes van elke onderneming. Bij Hageman zorgt onze eigen ICT-afdeling voor op maat gemaakte database fulfilment oplossingen voor uw bedrijf. Onze oplossingen sluiten niet alleen aan op uw huidige bedrijfsprocessen, maar zullen deze ook verder optimaliseren. U krijgt als opdrachtgever een eigen team dat ervoor zorgt dat u de hoogste kwaliteit en efficiëntie kunt aanbieden.

Inzicht in uw bedrijf met database fulfilment

Via onze geavanceerde database software is uw database bij ons veilig beheerd. De gegevens die wij verzamelen zetten we om in bruikbare informatie. Zo krijgt u inzicht in uw klanten, bestellingen en voorraad.

Database Fulfilment: uw klant centraal

Door onze database oplossingen te gebruiken wordt uw klant centraal gezet. In ons systeem krijgt u in één overzicht de gedragingen, interesses en geschiedenis van uw klanten te zien. U krijgt een goed beeld van uw klanten, kunt beter op hun wensen inspelen en duidelijke doelstellingen zetten. Uw marketing campagnes worden efficiënter ingezet en de inkoop van uw producten beter ingepland. Deze strategieën zorgen ervoor dat u onnodige kosten voorkomt.

Vergroot uw klantloyaliteit

Klanten zijn gevoelig voor een beloning voor herhalingsaankopen. Een loyalty card of gift card is een uitstekende manier om hun trouw te stimuleren, waardoor ze meer herhalingsaankopen doen. Bovendien bieden deze kaarten u zeer waardevolle marketing informatie. Bij Hageman organiseren we uw loyaliteitsprogramma volledig naar wens. Dit betekent dat we er niet alleen voor zorgen dat uw klanten de kaarten ontvangen. De gehele fulfilment van uw loyaliteitsprogramma kunt u aan ons overlaten. De rapportage, spaarpunten administratie, communicatie met uw klanten en database management is hierbij inbegrepen.

Hageman: uw ideale partner 

Door gebruik te maken van de oplossingen van Hageman heeft u altijd een vinger op de pols. Al uw data komen samen in een centraal systeem. Het verwerken, beheren, opvolgen en rapporteren van verschillende betalingsvormen behoort ook tot ons takenpakket. Alle mogelijke betaalwijzen zijn bij ons mogelijk, zowel online als offline. Uw database fulfilment uitbesteden levert u een groot concurrentievoordeel op. Terwijl wij uw database beheren, richt u zich volledig op uw bedrijf. Maakt u nog geen gebruik van fulfilment in uw bedrijf, dan is het nu tijd om daarmee te beginnen. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek om de wensen van uw onderneming te bespreken. Het is bovendien mogelijk om langs te komen en een kijkje achter de schermen te nemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Uw naam

Uw e-mail

Uw tefefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Partners