Financieel Fulfilment

In een constant veranderende markt is het af en toe lastig om alle innovaties bij te houden. Door de opkomst van nieuwe online betaalopties, zijn er veel geautomatiseerde geldstromen ontstaan. Uw klanten hebben nu meer opties dan ooit om producten te bestellen, betalen of retour te zenden. Klanten kunnen iets online bestellen, maar in de winkel afhalen en betalen. Na ontvangst van het geld moet er echter nog steeds een ouderwetse administratie worden uitgevoerd. De tal van verschillende online en offline betalingsstromen lopen nu in toenemende mate door elkaar heen. De afhandelwijze verschilt per kanaal en ze hebben allen diverse kosten en data. Financiële administratie is hierdoor ingewikkeld en arbeidsintensief. Financieel fulfilment betreft het verwerken, beheren, opvolgen en rapporteren van alle verschillende betalingsvormen. Bij Hageman komen al deze betalingsvormen samen in een centraal overzicht. Wij zorgen ervoor dat uw financiële administratie perfect aansluit op uw verkoop- en voorraadadministratie.

Financieel Fulfilment: Meer dan alleen het faciliteren van geldstromen

Door te kiezen voor de financieel fulfilment oplossingen van Hageman, kiest u voor meer dan alleen het faciliteren van geldstromen. Het betreft ook aanmaningen en terugbetalingen. Dankzij ons geautomatiseerde systeem vindt u al het in- en uitgaande betalingsverkeer gedigitaliseerd en centraal terug. 

Dit zorgt ervoor dat u minder administratieve handelingen hoeft te ondernemen en dat er minder fouten worden gemaakt. De verzamelde gegevens zetten wij om in bruikbare informatie. U heeft zodoende te allen tijde een actueel en accuraat overzicht van uw betalingsverkeer.

Uw eigen team

Als opdrachtgever bij Hageman krijgt u een gespecialiseerd team tot uw beschikking. We investeren altijd vooraf in kennis over uw bedrijf om zo de juiste IT-koppelingen te realiseren en het team te trainen in uw processen. Zij staan namens u de klant te woord voor vragen over uw product, de verschillende betalingsmogelijkheden, aanmaningen of terugbetalingen.

Uw ideale partner in financieel fulfilment

Het is een grote stap om uw financiële administratie uit handen te geven, maar het levert u een groot concurrentievoordeel op. Terwijl wij uw financiële administratie beheren, kunt u zich volledig op uw bedrijf richten.

Maakt u nog geen gebruik van financieel fulfilment oplossingen, dan is het nu tijd om daarmee te beginnen. We zijn hierin uw ideale partner en gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Het is altijd mogelijk om langs te komen en een kijkje achter de schermen te nemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Uw naam

Uw e-mail

Uw tefefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Partners