Fulfilment oplossingen

Fulfilment is het uitbesteden van het gehele verwerkingsproces van orders. Er zijn verschillende fulfilment oplossingen beschikbaar en die betreffen het opslaan en verzenden van goederen, retourverwerking, mogelijke nazorg, database management en financiële administratie. Het is voor de ervaring van uw klant belangrijk dat dit proces perfect verloopt. Hageman heeft door jarenlange ervaring een systeem ontwikkeld dat alle aspecten naadloos op elkaar aan laat sluiten. U kunt kiezen voor een deels of een compleet fulfilment pakket.

Product Fulfilment & Aftersales

Product fulfilment & Aftersales is het gehele proces vanaf het eerste klantcontact, de bestelling, de levering van het product en de mogelijke nazorg. Bij Hageman krijgt u een eigen team dat speciaal wordt getraind in uw producten en processen. Ons Customer Care Center behandelt namens u alle mogelijke vragen over uw product. Dit is niet gelimiteerd tot de bestelling. Het team wordt opgeleid om ook vragen zoals de werking van het product te beantwoorden. Door middel van real-time rapportages houden we u van alles op de hoogte.

Database Fulfilment oplossingen

Correcte en up-to-date database management is cruciaal voor het succes van een onderneming. Onze geavanceerde database software geeft inzicht in uw klanten, bestellingen en voorraad. We zetten de gegevens om in bruikbare informatie. Op deze manier kunt u beter inspelen op de wensen van uw klanten.

Financieel Fulfilment

Als u kiest voor de financieel fulfilment oplossingen van Hageman, kiest u voor meer dan alleen het faciliteren van uw geldstromen. Ons moderne systeem verwerkt, beheert en rapporteert al uw verschillende betalingsvormen. Hierbij behoren ook aanmaningen en terugbetalingen. U hoeft minder administratieve handelingen te ondernemen en u heeft altijd een actueel en accuraat overzicht van uw betalingsverkeer.

Warehouse & Logistic

Door gebruik te maken van Hageman heeft u geen magazijn of opslagruimte meer nodig en hoeft u niet meer om te kijken naar de verzending en retourverwerking van uw producten. Onze software maakt het mogelijk om real-time informatie op te vragen over uw voorraad en zodanig efficiënt uw inkoop te plannen. Bij Fulfilment oplossingen bent u bij Hageman aan het juiste adres.

Value Added Packaging

De verpakking van uw product is een belangrijk marketinginstrument. Het is bij de ontwikkeling van uw verpakking cruciaal om te kijken naar de wensen en verwachting van uw klanten. Hageman assisteert u hierbij en heeft een verpakkingsteam van 50 medewerkers klaar staan om in een oogwenk de perfecte verpakking samen te stellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Uw naam

Uw e-mail

Uw tefefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Partners