Geschiedenis

De grondlegger van het huidige Hageman is Philip Hageman. Hij richtte het bedrijf op in 1953, vanuit zijn sigarenwinkel in Rotterdam. Het begon met een fantastisch idee om service te verlenen aan zijn klanten. Hij hield voor hen bij wanneer hun rijbewijs zouden verlopen. En vroeg op tijd nieuwe aan, inclusief de papierwinkel die hierbij hoorde. Hieruit ontstond: de Rijbewijzen Centrale. Als vanzelf bouwde hij aan een adressenbestand van mensen met een auto. Een bestand dat interessant was voor verkopers van aan auto gerelateerde producten, zoals benzinemaatschappijen…

Uitbreiding en verhuizing

De Rijbewijzen Centrale groeide uit z’n voegen en er kwamen al snel nieuwe diensten bij. In 1985 werd uitgebreid naar de Merwedeweg in Zwijndrecht. Door expertise op het gebied van direct mail ontstond de slogan: ‘De duizendpoot uit Zwijndrecht’. Kor, de jongste zoon van Philips had langzaam binnen het bedrijf warmgelopen en nam in 1986 het bedrijf over.

Een nieuwe tak van sport: Fulfilment

De vraag naar unieke direct mail (DM) en heel de administratieve organisatie hieromheen groeide explosief en zo ontstond een gespecialiseerde Fulfilment afdeling. Dit vroeg daarbij om verregaande automatisering en zo werden vanaf 2000 in huis ICT-oplossingen ontwikkeld die opdrachtgevers inzicht gaven in alle fulfilment diensten.


Een dienstverlener pur sang

In 2004 verhuisde het bedrijf naar het huidige adres: de Pascalstraat in Zwijndrecht. Centraal gelegen en met ruimte voor groei. Die ruimte werd al snel ingenomen door uitbreiding van de bestaande diensten, en nieuwe diensten zoals logistiek en Cards. De markt werd ook steeds internationaler. Er kwamen Hageman vestigingen in België en Duitsland.


Groot groeien door aandacht voor het kleine

Vanaf de oprichting in 1953 staat AANDACHT binnen Hageman centraal. Bij alles wat we doen, draait het om aandacht voor het kleinste detail. Ieder klantcontact, elk DM-stuk en iedere Card is voor ons ongekend belangrijk. Met service maken wij iedere dag het verschil. Niet voor niets dat we werken voor én met zeer gerenommeerde bedrijven en merken. We zien vol vertrouwen uit naar een gestage groei en mooie toekomst voor ons bedrijf.