Warehousing & Logistics

Warehousing

Op een strategisch gelegen A-locatie te Zwijndrecht, Zuid-Holland vindt u ons moderne Nederlandse magazijn met 7.500 palletplaatsen en 2.000 legbordstellingen. Elke werkdag om 08:00 uur openen we en tot 21:00 uur nemen we orders aan die we nog dezelfde dag verzenden. Transport over de weg verzorgen wij geheel in eigen beheer. Alle orders worden geautomatiseerd geplaatst met behulp van door onszelf ontwikkelde ‘plug-ins’ voor alle mogelijke webshopplatforms, zoals Magento, WordPress, Joomla! en meer.Met een online tool bieden we u de mogelijkheid uw voorraad real-time in te zien.
Ook adviseren wij u graag over uw voorraadbeleid. Want het op voorraad hebben van de juiste artikelen, in de juiste hoeveelheid bepaalt voor een belangrijk deel uw voorraadkosten.

Value Added Packaging

Met wat voor verpakking verrast u uw klanten? Wat kan de toegevoegde waarde van een verpakking zijn? Of denkt u aan duurzame verpakkingen? En wat mag het kosten? Ook op dit terrein zijn wij denkers en doeners.
Ons eigen verpakkingsteam van 50 medewerkers stelt in no-time verschillende losse onderdelen samen tot een perfecte verpakking, display of ander point-of-sale materiaal.
Zoekt u een betrouwbare fulfilment partner? Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Wilt u graag vrijblijvend een kijkje achter de schermen? Bel mij

Logistics

Opslag en transport vormen de basis van onze logistieke dienstverlening. Het inspelen op de wensen en behoeftes van onze nationale en internationale klanten is een continu proces. Onze vervolgactiviteiten zijn in de loop der jaren steeds verder uitgebreid.
Ook retourverwerking (RMA) als het ophalen, reinigen en repareren, ompakken, opslaan, opnieuw distribueren van (seizoensgebonden) artikelen en point-of-sale materialen behoort alweer jaren tot ons takenpakket.

Legio opslagcondities

Verschillende goederen vragen hun eigen opslagcondities. Wij zijn hier ons volledig van bewust. Houdbaarheidsdata, temperatuur en HACCP-gerelateerde omstandigheden vereisen strenge bewaking door een feilloos voorraadbeheersysteem.
Transport verrichten we met ons eigen wagenpark met bedrijfswagens voor elk type transport. Voor zowel volledige routes, spoedbestellingen als evenementendistributie,
bieden wij mogelijkheden voor pallet- en collovervoer. In piekperioden zijn wij in staat onze capaciteit flexibel aan te vullen. Wij verkopen nooit ‘nee’.

Retourverwerking logistics

De wijze waarop uw bedrijf retouren afhandelt, ziet u direct terug in de klanttevredenheid. Om die reden behoort retourverwerking tot de kern van onze serviceketen. Wij verzorgen de slagvaardige communicatie met uw klant evenals de spoedige terugbetaling.

Homepage-hageman-nieuws
Wij verwerken en boeken retourartikelen direct in. U ziet real-time de status van deze voorraden. Onderverdeeld in: geschikt voor hergebruik, geschikt te maken hergebruik en niet geschikt voor hergebruik.
Middels deze informatie kunt u oorzaken van retourzendingen concreet analyseren en deze vervolgens voorkomen.
Seizoens-, actie- en P.O.S.materialen
Stel, u bent ijsfabrikant. Wij brengen elke zomer uw diepvriesmeubels, parasols en point-of-sale materiaal naar uw klanten.

Na de zomer halen we alles weer op. We controleren reviseren uw materialen. We slaan ze op tot aan het volgende seizoen.
Of bent u een telecom-gigant met jaarlijks talloze retailacties? Wij zorgen ervoor dat uw point-of-sale materiaal uw verkooppunten bereikt. Onze mensen, gekleed in uw bedrijfskleding, zetten alles in elkaar. Na de actie halen wij alles weer op.
Vertegenwoordigt u een geheel andere bedrijfstak? Wij zorgen voor de correcte logistiek!
Zoekt u een betrouwbare logistieke partner? Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Wilt u graag vrijblijvend een kijkje achter de schermen? Bel mij

Partners