Direct to consumer services

In een eerder bericht van september 2020 lag de nadruk op de grossier die onder druk staat. Om in te spelen op deze veel voorkomende vraag hebben we dit vormgegeven in een direct to consumer (D2C) concept. In eerste instantie gericht op de horeca- en leisureondernemer.

Het mag duidelijk zijn dat dit een periode is die zwaar is voor deze ondernemers en dus ook voor hun toeleveranciers. Een noodzakelijk moment voor sommige fabrikanten om hun distributiemodel onder de loep te nemen.

Met de website hagemanhoreca.nl bieden we een oplossing waarbij het mogelijk is om ook kanaalconflicten te vermijden en belangrijker nog; u kunt direct starten zonder aanpassingen in uw organisatie.

Hageman Fulfilment biedt met Hageman Horeca een oplossing die sterk is in de last mile, customer care uit handen neemt en ook financieel fulfilment faciliteert.

Direct to consumer servises in een B2B markt, de ondernemer is de eindklant in het model van Hageman Horeca. Hier ligt onze kracht. Bijvoorbeeld van melkproducent naar lunchroom of van ijsproducent naar cafetaria.

Direct to consumer services van Hageman Horeca, u houdt alle grip op de markt, bepaalt zelf het assortiment en de doelgroep.

Hageman Fulfilment heeft dit concept met zorg samengesteld. Gebaseerd op de ervaring die we hebben in de afgelopen jaren. Hageman faciliteert al enkele jaren direct to consumer services voor vele succesvolle webshops van sterke merken.

Voor meer informatie: 078 623 05 41

Vergelijkbare Nieuwsberichten

Grossier onder druk, fabrikant op zoek

De grossier staat onder druk. Steeds vaker worden we benaderd door fabrikanten of importeurs. Met name markten waar de marges en de volumes afnemen. Of nieuwe toetreders die niet op de plank komen in retail.

Covid 19

De wereld staat al enige tijd op zijn kop en de invloed van Covid 19 mag duidelijk zijn. Bij Hageman werken we conform de richtlijnen van het RIVM. We doen meer dan dat als echt familiebedrijf letten we op elkaar. Als men klachten heeft blijft men thuis, hier zien we gezamenlijk op toe.