Hageman verwelkomt nieuwe algemeen directeur

We zijn verheugd om Ton Blom aan te kondigen. Vanaf 1 september is hij de nieuwe algemeen directeur van de Hageman Groep. Ton brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar Hageman. Met meer dan 30 jaar ervaring in diverse leidinggevende functies, is hij de juiste persoon om ons bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden.

 

Bij Hageman zijn we altijd toegewijd geweest aan het leveren van dienstverlening van het hoogste niveau. Met vestigingen in Nederland en België zijn we strategisch gepositioneerd om onze klanten de beste en snelst mogelijke service te bieden. Het profiel van ons bedrijf en onze mentaliteit om altijd te streven naar de hoogste kwaliteit passen heel goed bij Ton.

 

"Met de komst van Ton Blom hebben we een ervaren leider aan boord gehaald die ons bedrijf zal versterken en ons zal helpen groeien," aldus Kor Hageman, de uittredende algemeen directeur. "We kijken uit naar de samenwerking en zijn ervan overtuigd dat Ton een waardevolle aanvulling is op ons team."

 

We heten Ton van harte welkom bij Hageman en kijken uit naar een veelbelovende toekomst samen. Wilt u meer informatie of direct een afspraak voor een kennismaking? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Vergelijkbare Nieuwsberichten

No items found.