De logistiek van je webshop uitbesteden: de voordelen

Je bent de eigenaar van een mooie webshop en wekelijks gaan er meerdere pakketjes de deur uit. De zaken lopen goed en je webshop groeit. Fijn! Een van de bijkomstigheden van een groeiende webshop is dat er steeds vaker pakketjes verstuurd moeten worden. Eén of twee keer per week naar het postkantoor is nog wel te doen, maar wat als dit bijna elke dag het geval is? Het uitbesteden van de logistiek van je webshop is daarvoor een mooie uitkomst. Wij vertellen je er meer over.

Uitbesteden logistiek webshop

Steeds meer ondernemers kiezen voor het uitbesteden van de logistiek van hun webshop. Het is gemakkelijk en je bespaart er veel tijd mee. Ben je benieuwd welke voordelen er nog meer zijn? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

1) Focus op je bedrijf

Een van de belangrijkste voordelen van je de logistiek van je webshop uitbesteden is dat je jezelf beter op je bedrijf kunt focussen. Wellicht dat je wekelijks – of misschien wel dagelijks – meerdere keren naar het postkantoor moet om pakketjes te bezorgen. Het kost je misschien maar een kwartiertje tijd, maar wat als je al die tijd bij elkaar op telt? Al die uren bij elkaar kun je ook op een andere manier besteden. Om te werken aan de groei van je bedrijf bijvoorbeeld.

2) Continuïteit

Het fijne aan het uitbesteden van de logistiek van je webshop is dat het altijd door kan gaan. Ook wanneer je het druk hebt met andere dingen. Tijdens een volle dag met afspraken bijvoorbeeld. Op zo’n dag is het bijna onmogelijk om nog tijd vrij te maken voor het verzenden van je bestellingen. En het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat de klant het pakketje pas dagen later ontvangt. Het uitbesteden van de logistiek van je webshop lost dit probleem op. Je kunt dit met een gerust hart overlaten aan Hageman. Wij nemen tot 21:00 orders aan, die dezelfde dag nog verzonden worden. Zelfs in de vakantie worden pakketjes gewoon bij jouw klanten thuisbezorgd. Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw vakantie, terwijl de logistiek van jouw webshop gewoon doorgaat. Ideaal toch?

uitbesteden logistiek webshop

3) Geen opslagplek nodig

Puilt jouw garage uit met voorraad? Kun je geen nieuwe producten in je webshop aanbieden omdat je ze thuis niet meer kwijt kunt? Wanneer je de logistiek van je webshop uitbesteed is dit verleden tijd. Je hebt geen grote opslagplek of magazijn meer nodig. Je voorraad wordt opgeslagen bij je fulfilment partner. Bij Hageman zijn jouw producten in goede handen. Totdat de producten besteld worden, houden wij ze in beheer. Wordt er een bestelling gedaan in je webshop? Dan zorgen wij ervoor dat het product netjes en zo snel mogelijk bij de klant wordt bezorgd.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheid om de logistiek van je webshop uit te besteden? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Partners