Van welke fulfilment solutions kan ik gebruikmaken?


Beheert u de voorraad van uw webshop zelf? Dan heeft u waarschijnlijk een magazijn waar alle producten zijn opgeslagen. Op de hoogte blijven van de actuele voorraad van deze producten vraagt veel van u. Het kost u niet alleen veel tijd, maar het beheren van de voorraad vraagt ook om de juiste kennis en toepassing. Het uitbesteden van het voorraadbeheer is een fulfilment solution waarmee u uw werkzaamheden efficiënter in kunt richten. In dit blog leest u meer over de voordelen van fulfilment solutions.

Fulfilment solutions voor uw webshop

Wanneer u ervoor kiest om de fulfilment van uw webwinkel uit te besteden, wordt uw voorraad beheerd door een gespecialiseerde externe partij. Deze partij biedt u verschillende fulfilment solutions aan, waar u optimaal gebruik van kunt maken. Uw voorraad wordt beheerd, de orders worden gepickt, verpakt en verzonden, de retourverwerking wordt overgenomen en als u wilt kunt u de klantenservice ook extern laten functioneren. Deze fulfilment solutions zorgen ervoor dat u veel tijd bespaart en dus meer tijd in het laten groeien van uw webshop kunt steken.

Altijd op de hoogte

Betekent het uitbesteden van uw webwinkel fulfilment dan ook dat u minder controle en inzicht heeft over uw voorraad? Nee, integendeel. Deze externe partij is gespecialiseerd in voorraadregistratie en kan u juist alles vertellen over de actuele voorraad. Beter nog, in plaats van het vertellen, kunnen ze het u ook gewoon laten zien. U logt in op het online platform en krijgt direct een overzicht van de totale voorraad, de laatste productbewegingen en alle orders die openstaan en al zijn afgerond. De fulfilment solutions dragen hierdoor ook bij aan een goede administratie voor uw webwinkel, wat u kan helpen bij het ontwikkelen van processen binnen uw webwinkel.

Meer weten?

Het uitbesteden van uw webwinkel fulfilment stelt u in staat om optimaal gebruik te maken van de aangeboden fulfilment solutions. In dit blog hebben we u een globaal overzicht gegeven van de verschillende fulfilment solutions en de voordelen hiervan. Wilt u weten welke fulfilment solutions geschikt zijn voor uw webwinkel? Neem dan contact op met Hageman. Wij bieden verschillende uitgebreide diensten aan op het gebied van webwinkel fulfilment.

Partners