Vooraadbeheer webshop: wat is er mogelijk?

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak en doen hun aankopen via webshops. Hiervoor hoeven ze immers de deur niet uit. De aankoop wordt (normaal gesproken) snel bij hen thuis bezorgd. Dan is het wél van belang dat het voorraadbeheer van de webshop op orde is. Zoekt u een partij die dit voor u tot in de puntjes kan verzorgen? Hageman is specialist op dit gebied. We helpen veel gerenommeerde bedrijven met het zetten van deze “laatste stap”.

Doordat de concurrentie tussen de webwinkels steeds groter wordt, is het voor deze partijen belangrijk dat aan alle verwachtingen van de consument wordt voldaan of dat deze zelfs worden overtroffen. Onderscheidende elementen voor een webwinkel zijn niet alleen het aanbod en de prijsstelling hiervan, maar ook de leveringsvoorwaarden en de bezorging van deze bestelling zijn belangrijk.

Het belang van logistieke processen van de webshop

Het logistieke proces kan gerust gezien worden als de aorta van een webshop. Deze processen mogen niet onderschat worden. Dit kan van invloed zijn op het directe resultaat van de organisatie. Veel webshops hebben de grootst mogelijke moeite om hun eigen succes bij te benen. Het komt meer dan regelmatig voor dat klanten teleurgesteld moeten worden met een onverwachts lange levertijd door een slecht voorraadbeheer.

voorraadbeheer webshop

Voorraadbeheer webshop uit handen geven

U kunt er echter ook voor kiezen om het voorraadbeheer (en de zorgen hierover) uit handen te geven aan een gespecialiseerd bedrijf zoals Hageman. Wij kunnen het gehele voorraadbeheer en de bijbehorende logistieke processen tot in de perfectie voor u verzorgen. We hebben diverse oplossingen die we kunnen afstemmen op uw wensen en doelstellingen.

Hierbij kunt u onder andere denken aan het ontvangen van uw voorraad, het eventuele ompakken en labelen van de goederen naar de juiste consumenten eenheden, het verzenden van de goederen en het bijhouden van de voorraad zodat er bij een bestelling direct uit voorraad geleverd kan worden. Door dit uit handen te geven kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijfsvoering.

Informatie en advies over efficiënt voorraadbeheer voor webshops?

Zoals u uit de tekst hierboven kunt opmaken, zijn deze fulfilment oplossingen de meest efficiënte manier van voorraadbeheer voor webshops. Heeft u interesse in persoonlijke informatie en advies hierover? Neem dan contact met ons op om uw mogelijkheden te ontdekken. Wij zullen ervoor zorgen dat uw klant op logistiek vlak niet teleurgesteld wordt. Hiermee heeft u een stapje voor ten opzichte van andere aanbieders.

Partners