Webshop magazijn: hoe werkt dat?

U heeft een eigen webshop waar u diverse producten verkoopt. Of u nu een webshop met sportkleding hebt of een webshop met meubels, u heeft altijd te maken met de opslag van producten. Toen u net startte met de webshop lukte het prima om dit gewoon thuis te doen. U had immers maar een paar bestellingen per week. Maar nu het steeds beter gaat met de webshop moet u steeds meer voorraad inkopen. Er worden immers steeds meer bestellingen op de website gedaan. Misschien wordt het wel tijd voor een webshop magazijn. In dit artikel gaan we daar verder op in.

Een eigen webshop magazijn

Een webshop magazijn is een plek waar u uw gehele voorraad kunt opslaan en waar de bezorging van uw producten volledig verzorgd wordt. Dit wordt ook wel fulfilment genoemd. Of met andere woorden: de serviceketen achter een webshop. Het grote voordeel van een eigen webshop magazijn is dat u thuis geen opslagruimte nodig heeft. Een overvolle garage met de productenvoorraad is hiermee verleden tijd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Met een webshop magazijn wordt u volledig ontzorgd. Bij Hageman verzorgen wij dit graag voor u. Al uw voorraden worden in een magazijn opgeslagen. Maar er is meer mogelijk! Ook de levering van de producten kunt u aan ons uitbesteden. Zodra er een bestelling in uw webshop wordt gedaan krijgen wij een seintje. Vanaf dat moment gaan wij voor u aan de slag. Wij zorgen dat het juiste product zorgvuldig en vlot naar de ontvanger wordt verstuurd. Op deze manier kunt u de beste service aan uw klanten verlenen. En het mooie is: u heeft er zelf helemaal geen omkijken naar!

Onze diensten

Hageman is specialist op het gebied van fulfilment en e-fulfilment. Opslag, voorraadbeheer, orderpicken, verpakking en verzending behoren allemaal tot onze diensten. Maar ook de retourafhandeling behoort tot de voordelen van fulfilment. Terwijl wij dit voor u uit handen nemen, besteed u tijd aan uw onderneming. Wilt u nog een stapje verder gaan? Zelfs de klantenservice en de gehele facturatie kunt u aan ons overlaten. Wij hebben hiervoor namelijk de juiste specialisten in huis.

Interesse in een webshop magazijn?

Bij Hageman werken we voor diverse webshops. We hebben veel ervaring met het verzorgen van opslag, fulfilment en e-fulfilment. Wilt u ook profiteren van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw webshop!

Partners