Cards

Cards

Wij zijn dé specialist in de ontwikkeling en productie van (gelamineerde plastic) kaarten voor alle toepassingen.

GEAVANCEERDE BOWE EN EVOLIS APPARATUUR

In ons plastic cards centre beschikken wij over de hi-tech apparatuur van Bowe en Evolis. Hiermee voorzien we plastic cards in één arbeidsgang van adresgegevens, nummering, de beoogde codering (magstripe, chip, RFID, QR-code) en een eventuele scratch-off laag. Hierin zijn we dé specialist van Nederland.

CARDMAILINGS

Wij verzorgen uw hele cardmailing; van het personaliseren, coderen, gecontroleerd verzenden van plastic cards, tot aan het converteren, vouwen en printen op een bijpassende brief met bijlagen. Heeft u losse bladen of juist rollen? Bijlagen? QR-codering? Alles is mogelijk! Onze plastic cards zijn ISO genormeerd, sterk en onkreukbaar waardoor ze langdurig kunnen worden ingezet.

WAREHOUSE & LOGISTIC

Door gebruik te maken van Warehouse & Logistic fulfilment heeft u geen magazijn of opslagruimte meer nodig. En hoeft u niet meer om te kijken naar de verzending en retourverwerking van uw producten. Onze geavanceerde software maakt het mogelijk om real-time informatie op te vragen over uw voorraad en zodanig efficiënt uw inkoop te plannen.

Benieuwd naar onze cards oplossingen?
Ja, ik ben benieuwdsales@hageman.nl