Cases

Hageman is partner van veel grote nationale en internationale merken. We bieden complete fulfilment oplossingen, een fijnmazig logistiek netwerk tot en met het bedrukken van cards. Onze Cases laten enkele mogelijkheden zien van onze dienstverlening.

Unilever Benelux

Ola, Magnum en Ben&Jerry zijn de bekendste ijsmerken van ons land. Koop je wel eens zo’n ongekend lekker ijsje in de supermarkt of bij een tankstation of bij de bouwmarkt of op een festival? Dan ben je ongemerkt in contact gekomen met Hageman.

Cards

Lidmaatpassen, simkaarten, loyalty kaarten… Noem een ‘card’ en we maken ‘m. Van karton of plastic, dat maakt ons niet uit. En heel de ‘handling’; van maken tot het verzenden van deze passen, verzorgen we ook. Dit doen we voor een groot aantal nationale en internationale merken. Denk aan retailers, verzekeraars en telefoonbedrijven. De kans dat je een ‘card van Hageman’ bezit, is dus heel groot! En ben je ongemerkt met Hageman in contact gekomen.

FrieslandCampina – Lattiz

Ongetwijfeld geniet je wel eens van een heerlijk romige cappuccino of een latte macchiato in een Grand Café, of op een zonnig terras. Gemaakt met de drie belangrijkste ingrediënten: krachtige espresso, een scheutje liefde van de barista en vooral Lattiz, de perfecte melkschuim van FrieslandCampina. Dan ben je ongemerkt in contact gekomen met Hageman!