Cases

Hageman is partner van veel grote nationale en internationale merken. We bieden complete fulfilment oplossingen, een fijnmazig logistiek netwerk tot en met het bedrukken van cards. Onze Cases laten enkele mogelijkheden zien van onze dienstverlening.

Gea Farm Technologies

Om deze strategie met maximale “boer”-tevredenheid af te ronden heeft men Hageman voor de operationele uitvoering van de campagne ingeschakeld.

ONVZ

In de eerste week van het nieuwe jaar staan de machines van Hageman cardservices volle bak te draaien om iedereen zo snel mogelijk van zijn of haar nieuwe pas te voorzien.

Barry Callebaut

Barry Callebaut is de grootste chocoladefabrikant ter wereld. Het bedrijf werd opgericht via een fusie tussen de Belgische onderneming Callebaut en het Franse Cacao Barry.

Illy

Bij Hageman hebben we speciaal voor de koffieliefhebber een “high speed change request procedure” opgezet voor de klanten van onze klant die zorgt dat zodra een koffie machine onderhoud nodig heeft of kapot is er direct een vervangend apparaat wordt geplaatst.

Unilever Benelux

Ola, Magnum en Ben&Jerry zijn de bekendste ijsmerken van ons land. Koop je wel eens zo’n ongekend lekker ijsje in de supermarkt of bij een tankstation of bij de bouwmarkt of op een festival? Dan ben je ongemerkt in contact gekomen met Hageman.

Cards

Lidmaatpassen, simkaarten, loyalty kaarten… Noem een ‘card’ en we maken ‘m. Van karton of plastic, dat maakt ons niet uit. En heel de ‘handling’; van maken tot het verzenden van deze passen, verzorgen we ook.

FrieslandCampina – Lattiz

Ongetwijfeld geniet je wel eens van een heerlijk romige cappuccino of een latte macchiato in een Grand Café, of op een zonnig terras. Gemaakt met de drie belangrijkste ingrediënten: krachtige espresso, een scheutje liefde van de barista en vooral Lattiz, de perfecte melkschuim van FrieslandCampina. Dan ben je ongemerkt in contact gekomen met Hageman!