Logistics

Logistics

Naast ons hoofdkantoor in Zwijndrecht vindt u een hypermodern magazijn met ruim 7.500 pallet plaatsen en 2.000 legbordstellingen. Alle orders worden hier geautomatiseerd geplaatst via ‘plug-ins’ die gekoppeld zijn aan de webshopplatforms van onze klanten. Het transport over de weg verzorgen wij geheel in eigenbeheer. Zo wordt u geheel ontzorgt en weet u zeker dat al uw logistieke wensen en eisen bij ons in goede handen zijn!

VALUE ADDED PACKAGING

Met wat voor verpakking verrast u uw klanten? Wat kan de toegevoegde waarde van een verpakking zijn? Of denkt u aan duurzame verpakkingen? En wat mag het kosten? Op al deze terrein zijn wij denkers én doeners en komen wij met slimme antwoorden. Ons eigen verpakkingsteam van 50 medewerkers stelt in no-time verschillende losse onderdelen samen tot een perfecte verpakking, display of ander point-of-sale materiaal.

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Opslag en transport vormen de basis van onze logistieke dienstverlening. Het inspelen op de wensen en behoeftes van onze nationale en internationale klanten is een continu proces. Ook retourverwerking (RMA), het ophalen, reinigen en repareren, ompakken, opslaan, opnieuw distribueren van (seizoensgebonden) artikelen en point-of-sale materialen behoort tot ons palet van dienstverlening.

RETOURVERWERKING (RMA)

De wijze waarop uw bedrijf retouren afhandelt, ziet u direct terug in de klanttevredenheid. Om die reden behoort retourverwerking tot de kern van onze serviceketen. Wij verzorgen de slagvaardige communicatie met uw klant én de spoedige terugbetaling. Door het direct verwerken en inboeken van retourartikelen ziet real-time de status van deze voorraden. Onderverdeeld in: geschikt, geschikt te maken en niet geschikt voor hergebruik. Met deze informatie kunt u oorzaken van retourzendingen concreet analyseren en deze vervolgens voorkomen.

Benieuwd naar onze logistics oplossingen?
Ja, ik ben benieuwdsales@hageman.nl