R&M

repair & maintenance

Door onze eigen transportdiensten in de Benelux kunnen wij snel en efficiënt uw technische apparatuur omruilen, onderhouden, repareren en re-use geschikt maken. Ons team van gecertificeerde technische medewerkers staat klaar in onze magazijnen en op de weg. Al naar gelang de behoefte van u en uw klanten en hiermee biedt u de duurzaamheid van uw product en wat uw klant wenst. Zo wordt u geheel ontzorgd en weet u zeker dat al uw commerciële en logistieke wensen en eisen bij ons in goede handen zijn!

VALUE ADDED PACKAGING

Met wat voor verpakking verrast u uw klanten? Wat kan de toegevoegde waarde van een verpakking zijn? Of denkt u aan duurzame verpakkingen? En wat mag het kosten? Op al deze terrein zijn wij denkers én doeners en komen wij met slimme antwoorden. Ons eigen verpakkingsteam van 50 medewerkers stelt in no-time verschillende losse onderdelen samen tot een perfecte verpakking, display of ander point-of-sale materiaal.

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Opslag en transport vormen de basis van onze logistieke dienstverlening. Het inspelen op de wensen en behoeftes van onze nationale en internationale klanten is een continu proces. Ook retourverwerking (RMA), het ophalen, reinigen en repareren, ompakken, opslaan, opnieuw distribueren van (seizoensgebonden) artikelen en point-of-sale materialen behoort tot ons palet van dienstverlening.

RETOURVERWERKING (RMA)

De wijze waarop uw bedrijf retouren afhandelt, ziet u direct terug in de klanttevredenheid. Om die reden behoort retourverwerking tot de kern van onze serviceketen. Wij verzorgen de slagvaardige communicatie met uw klant én de spoedige ruiling of terugbetaling. Door het direct verwerken en inboeken van retourartikelen ziet real-time de status van deze voorraden. Onderverdeeld in: geschikt, geschikt te maken en niet geschikt voor hergebruik. Met deze informatie kunt u oorzaken van retourzendingen concreet analyseren en deze vervolgens voorkomen.

Benieuwd naar onze repair & maintenance oplossingen?
Ja, ik ben benieuwdsales@hageman.nl