WHOLESALE

Wholesale

De moderne groothandel levert omni-channel, dus ongeacht het verkoopkanaal kunt u uw markt bedienen. Het maakt niet meer uit of dit via e-commerce of de traditionele retail cq verkooppunten gaat. Of andere toepasselijke product-marktcombinaties die een oplossing behoeven. Bij Hageman fungeren wij als de groothandel van inkoop, tot het ontvangen van uw bestellingen, retouren, klachten en customer service. Dit alles op risico van Hageman. U kunt zich dan volledig focussen op de marketing van uw product(en). Middels online reporting kunt u de gewenste marketing data volgen. Waardoor u de maximale controle behoudt over uw producten en gekoppelde marketingacties.

E COMMERCE FULFILMENT SERVICE

Uw artikelen worden efficiënt opgeslagen op legbordlocaties, palletlocaties en kluislocaties. Voor artikelen met sterk afwijkende maten realiseren we oplossingen op maat. Daarnaast maken we gebruik van flexibele opslagkratten die van een enkele palletlocatie 24 unieke locaties maakt. Zo dragen wij bij aan het succes van talloze opdrachtgevers die ooit bij ons binnenstapten met niet meer dan een goed idee.

FULFILMENT BEDRIJF

U krijgt bij ons een eigen team dat over uw efficiency en servicegraad waakt. Hierbij geholpen door onze jarenlange ervaring en een hoogwaardige automatisering. Wij garanderen u flexibele doorlooptijden. Dit doen we net zo makkelijk voor boeken als voor een koffiemachine en net zo goed voor een rookworst als voor een plastic zorgpas. Ook actiepakketten en loyaliteitsprogramma’s verzorgen wij als geen ander. Maatwerk is ons vakgebied.

COMMERCIËLE KANSEN

Elke bestelling is een klantcontact en dus een waardevol moment. Daarom beschikken wij niet alleen over een uitstekend geautomatiseerd proces, maar ook over een professioneel Customer Care Center. Dat ruimte biedt aan onze professionals en mogelijkheden heeft om op te schalen als u dat wenst. U bent van harte uitgenodigd om onze professionals aan het werk te zien.

Benieuwd naar onze wholesale oplossingen?
Ja, ik ben benieuwdsales@hageman.nl