e-Services

e-Services

E-fulfilment - ook wel Omni-channel of E-commerce fulfilment – is het de hele order- en serviceketen achter uw webwinkel of fysieke verkooppunten. Wij verzorgen uw bestellingen, retouren, klachten en customer service. Onze geavanceerde E-fulfilment software – met de juiste IT-koppelingen- garandeert de exacte verwerking en registratie van aangeleverde artikelen. Hoe diep of breed uw assortiment ook is. Wij hebben kennis van de processen en bieden u maximale controle.

E COMMERCE FULFILMENT SERVICE

Uw artikelen worden efficiënt opgeslagen op legborden. Voor artikelen met sterk afwijkende maten realiseren we oplossingen op maat. Daarnaast maken we gebruik van nestelbare opslagkratten die van een enkele palletlocatie 24 unieke locaties maakt. Zo dragen wij bij aan het succes van talloze opdrachtgevers die ooit bij ons binnenstapten met niet meer dan een goed idee.

E-FULFILMENT BEDRIJF

U krijgt bij ons een eigen team dat over uw efficiency en servicegraad waakt. Hierbij geholpen door onze jarenlange ervaring en een hoogwaardige automatisering. Wij garanderen u flexibele doorlooptijden. Dit doen we net zo makkelijk voor boeken als voor een koffiemachine en net zo goed voor een rookworst als voor een plastic zorgpas. Ook actiepakketten en loyaliteitsprogramma’s verzorgen wij als geen ander. Maatwerk is ons vakgebied.

COMMERCIËLE KANSEN

Elke bestelling is een klantcontact en dus een waardevol moment. Daarom beschikken wij niet alleen over een uitstekend geautomatiseerd proces, maar ook over een professioneel Customer Care Center. Dat ruimte biedt aan onze professionals en mogelijkheden heeft om op te schalen als u dat wenst. U bent van harte uitgenodigd om onze professionals aan het werk te zien.

Benieuwd naar onze e-Service oplossingen?
Ja, ik ben benieuwdsales@hageman.nl