Nieuw Horeca seizoen zorgt voor mooie piekmomenten in onze dienstverlening

Het mooie weer in de eerste weken van Maart heeft ervoor gezorgd dat ook dit jaar onze logistieke daadkracht en flexibiliteit weer flink getest wordt. De opstart van de Horeca in het nieuwe lente- en zomerseizoen is voor Hageman een erg leuke tijd met veel orders, intensief klantcontact en mooie uitdagingen.


Natuurlijk zijn wij hier elk jaar op voorbereid. Dankzij onze snel uitbreidbare capaciteit op het gebied van personeel, wagens en opslag zijn wij in staat om met de markt mee te bewegen bij zowel piek- als dalmomenten.


Zeker na de voor iedereen moeilijke lockdowns en coronamaatregelen is het belangrijk dat wij onze flexibiliteit en klantgerichtheid inzetten om ervoor te zorgen dat de Horeca op tijd beschikt over de door hen bestelde producten en apparatuur. Zo zijn wij elke dag door heel Nederland onderweg om bijvoorbeeld uw softijs, gecondenseerde melk, koffiemachine of vriezer te bezorgen. Uiteraard plaatsen we uw bestelling op de door u gewenste plek en helpen we mee met uitpakken.


We zien de zomer met enthousiasme tegemoet!

Vergelijkbare Nieuwsberichten

No items found.