Fulfilment

Fulfilment

Fulfilment is het uitbesteden van heel het verwerkingsproces van orders of response. Wij bieden u fulfilment-oplossingen op maat, er is geen klant hetzelfde met dezelfde wensen. Van ontvangst van orders tot het opslaan en verzenden van goederen, de retourverzending en de aftersales customer care. Tevens de bijbehorende complete data-management en de financiële administratie. Dus niet alleen de verwerking van internetwinkels (e-fulfilment) maar ook respons verwerking voor marketing en DM campagnes. Denk aan cash refunds, re-call campagnes, direct mail, POS materialen etcetera. En uiteraard voor alle markten dus B2B en B2C. Niet voor niets dat grote merken - en kleine merken die groot willen worden - kiezen voor Hageman.

PRODUCT FULFILMENT & AFTERSALES

Bij Hageman krijgt u een eigen team dat speciaal wordt getraind in uw producten en processen. Ons Customer Care Center behandelt namens u alle mogelijke vragen over uw product. Dit is niet gelimiteerd tot de bestelling. Het team wordt opgeleid om ook vragen zoals de werking van het product te beantwoorden. Door middel van real-time rapportages houden we u continu op de hoogte.

DATABASE FULFILMENT OPLOSSINGEN

Correcte en up-to-date databasemanagement is cruciaal voor het succes van een onderneming. Onze geavanceerde databasesoftware geeft inzicht in uw klanten, bestellingen en voorraad. We zetten de gegevens voor u om in bruikbare informatie. Op deze manier kunt u beter inspelen op de wensen van uw klanten.

WAREHOUSE & LOGISTIC

Door gebruik te maken van Warehouse & Logistic fulfilment heeft u geen magazijn of opslagruimte meer nodig. Wij beschikken over meer dan 10000 palletplaatsen en 20000 legbordlocaties verdeeld over 2 magazijnen in Nederland en België. U hoeft dus niet meer om te kijken naar de verzending en retourverwerking van uw producten. Onze software maakt het mogelijk om real-time informatie op te vragen over uw voorraad en zodanig efficiënt uw inkoop te plannen. Voor alle Fulfilment oplossingen bent u bij Hageman aan het juiste adres.

Benieuwd naar onze fulfilment oplossingen?
Ja, ik ben benieuwdsales@hageman.nl