Fulfilment

Fulfilment

Fulfilment is het uitbesteden van heel het verwerkingsproces van orders. Wij bieden u fulfilment-oplossingen op maat. Van het opslaan en verzenden van goederen, de retourverzending en de nazorg. Tot het complete data-management en de financiële administratie. Niet voor niets dat grote merken - en kleine merken die groot willen worden - kiezen voor Hageman.

PRODUCT FULFILMENT & AFTERSALES

Bij Hageman krijgt u een eigen team dat speciaal wordt getraind in uw producten en processen. Ons Customer Care Center behandelt namens u alle mogelijke vragen over uw product. Dit is niet gelimiteerd tot de bestelling. Het team wordt opgeleid om ook vragen zoals de werking van het product te beantwoorden. Door middel van real-time rapportages houden we u continu op de hoogte.

DATABASE FULFILMENT OPLOSSINGEN

Correcte en up-to-date databasemanagement is cruciaal voor het succes van een onderneming. Onze geavanceerde databasesoftware geeft inzicht in uw klanten, bestellingen en voorraad. We zetten de gegevens voor u om in bruikbare informatie. Op deze manier kunt u beter inspelen op de wensen van uw klanten.

WAREHOUSE & LOGISTIC

Door gebruik te maken van Warehouse & Logistic fulfilment heeft u geen magazijn of opslagruimte meer nodig. U hoeft dus niet meer om te kijken naar de verzending en retourverwerking van uw producten. Onze software maakt het mogelijk om real-time informatie op te vragen over uw voorraad en zodanig efficiënt uw inkoop te plannen. Voor alle Fulfilment oplossingen bent u bij Hageman aan het juiste adres.

Benieuwd naar onze fulfilment oplossingen?
Ja, ik ben benieuwdsales@hageman.nl