FrieslandCampina – Lattiz

Ongetwijfeld geniet je wel eens van een heerlijk romige cappuccino of een latte macchiato in een Grand Café, of op een zonnig terras. Gemaakt met de drie belangrijkste ingrediënten: krachtige espresso, een scheutje liefde van de barista en vooral Lattiz, de perfecte melkschuim van FrieslandCampina. Dan ben je ongemerkt in contact gekomen met Hageman!

FrieslandCampina– Lattiz

FrieslandCampina Lattiz is de slimme melkoplossing voor de beste melkschuim, bedoeld voor professioneel gebruik. Het Lattiz concept bestaat uit een machine en een 4 liter verpakking, de bag-in-box. Duizenden horecagelegenheden inNederland, België en Duitsland maken hiermee de lekkerste koffievarianten.

Voor FrieslandCampina Lattiz verzorgt Hageman niet alleen de fijnmazige distributie, we doen voor onze klant ook heel het debiteurenbeheer. We ontzorgen FrieslandCampina door de grossiers functie over te nemen.

 

Complete Fulfilment Service

Een groot fulfilment team staat klaar om FrieslandCampina 24/7 te servicen. Zo heeft onze klant maximaal grip op de markt. Voor Lattiz regelen wij het inkopen, op voorraad houden, uitleveren en factureren. Onze IT-afdeling ontwikkelde hiervoor webshops, koppelingen naar diverse in- en externe logistieke en financiële systemen. En samen met het Lattiz-team monitoren en analyseren we al onze fulfilment activiteiten.

De overtreffende trap van Customer Care

Onze Customer Care afdeling beantwoord alle vragen (telefonisch, via mail en chat) voor Lattiz. En biedt ook ondersteuning bij logistieke en financiële vragen. De productkennis van het team is optimaal, zodat iedere Hageman medewerker een Lattiz-specialist is. Naast Customer Care kunnen onze medewerkers ook worden ingezet voor marketing acties, direct mail activiteiten of outbound telefonische acquisitie.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze unieke services, en zien welke oplossingen wij klanten bieden? Neem contact met ons op. Voor een aangenaam gesprek en een rondleiding door onze organisatie en magazijnen. Je bent van harte welkom!

Vergelijkbare cases

Cards

Lidmaatpassen, simkaarten, spaarkaarten… Noem een ‘card’ en we maken ‘m. Van karton of plastic, dat maakt ons niet uit. En heel de ‘handling’ van het verzenden van deze passen verzorgen we ook. Dit doen we voor een groot aantal nationale en internationale merken. Denk aan retailers, verzekeraars en telefoonbedrijven. De kans dat je een ‘card van Hageman’ bezit, is dus heel groot!

Unilever Benelux

Ola, Magnum en Ben&Jerry zijn de bekendste ijsmerken van ons land. Koop je wel eens zo’n ongekend lekker ijsje in de supermarkt of bij een tankstation? Dan ben je ongemerkt in contact gekomen met Hageman.