Unilever Benelux

Ola, Magnum en Ben&Jerry zijn de bekendste ijsmerken van ons land. Koop je wel eens zo’n ongekend lekker ijsje in de supermarkt of bij een tankstation? Dan ben je ongemerkt in contact gekomen met Hageman!

Fijnmazige distributie

Hageman verzorgt voor Unilever Benelux de full service logistieke operatie voor de vriezers. We doen er alles aan om elke vriezer de perfecte uitstraling te geven. En met alles bedoelen we niet alleen leveren, maar ook ophalen en opslaan (indien nodig), testen, reinigen en het opnieuw branden van de units.

 

Alles tot en met Customer Care

Unilever Benelux ontzorgen we – naast de ijsmerken - ook voor het merk Lipton, op het gebied van koelingen, parasols en Point-of-Sale materiaal. De technologische basis is een tailormade webportal (dashboard) met realtime traceability, die ontwikkeld is door Hageman. Slimme ICT-koppelingen zorgen ervoor dat al onze data naadloos aansluit op de systemen van Unilever, ook op activa-niveau. Daarbij fungeert de backoffice van Hageman als Customer Care Service voor Unilever.

Jarenlange relatie

De fijne, jarenlange samenwerking met Unilever Benelux is gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Wij zien het als de grootste verantwoordelijkheid om optimale service te bieden en een uniek product neer te zetten.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze unieke services, en zien welke oplossingen wijklanten bieden? Neem contact met ons op. Voor een aangenaam gesprek en eenrondleiding door onze organisatie en magazijnen. Je bent van harte welkom!

Vergelijkbare cases

Cards

Lidmaatpassen, simkaarten, loyalty kaarten… Noem een ‘card’ en we maken ‘m. Van karton of plastic, dat maakt ons niet uit. En heel de ‘handling’; van maken tot het verzenden van deze passen, verzorgen we ook. Dit doen we voor een groot aantal nationale en internationale merken. Denk aan retailers, verzekeraars en telefoonbedrijven. De kans dat je een ‘card van Hageman’ bezit, is dus heel groot! En ben je ongemerkt met Hageman in contact gekomen.

FrieslandCampina – Lattiz

Ongetwijfeld geniet je wel eens van een heerlijk romige cappuccino of een latte macchiato in een Grand Café, of op een zonnig terras. Gemaakt met de drie belangrijkste ingrediënten: krachtige espresso, een scheutje liefde van de barista en vooral Lattiz, de perfecte melkschuim van FrieslandCampina. Dan ben je ongemerkt in contact gekomen met Hageman!