Cards

Lidmaatpassen, simkaarten, spaarkaarten… Noem een ‘card’ en we maken ‘m. Van karton of plastic, dat maakt ons niet uit. En heel de ‘handling’ van het verzenden van deze passen verzorgen we ook. Dit doen we voor een groot aantal nationale en internationale merken. Denk aan retailers, verzekeraars en telefoonbedrijven. De kans dat je een ‘card van Hageman’ bezit, is dus heel groot!

Hi-tech machines voor een uniek proces

Het ontwikkelen van een card op naam start met de database van eenklant. Bij Hageman gaan we uiterst zorgvuldig om met deze data, uiteraard binnen de AVG-regels. Onze hi-tech machinerie kan in het proces eenscratch-off-laag, ID-strip of QR-code aanbrengen. In hetzelfde proces wordt automatisch de handling voor de verzending verzorgd. Door de card te hechten op een traditionele A-4 brief of een op maat gemaakte flyer.

 

Digitale leestechnieken

De juiste pas bij de juiste brief, dat is essentieel. De digitale leestechnieken van ons Plastic Card System zorgt ervoor dat dit nooit mis kan gaan. Wij realiseren een 100% match tussen pas en drager, door gebruik te maken data en diverse scanners en camera’s in onze machines. Dit kan zelfs zonder dat deze informatie op de pas of brief staat vermeld.
Wil je meerdere passen in één mailpack versturen? Ook dat is geen probleem. We kunnen diverse cards volautomatisch in één envelop bij elkaar sluiten en versturen. Dit scheelt aanzienlijk in de portokosten. Hageman levert het gereed product per gewichtsklasse aan bij een vervoerder, om biedt zo maximale kostenefficiëntie.

Ontzorgen is ons devies

Wij nemen graag heel het proces rondom het maken van jouw cards uithanden. Van inkopen tot design en van bedrukken tot verzenden. Je kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor een deel van dit proces. Wij zijn graag je partner.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze unieke services, en zien welke oplossingen wij klanten bieden? Neem contact met ons op. Voor een aangenaam gesprek en een rondleiding door onze organisatie en langs onze hi-tech productielijnen. Je bent van harte welkom!

Vergelijkbare cases

FrieslandCampina – Lattiz

Ongetwijfeld geniet je wel eens van een heerlijk romige cappuccino of een latte macchiato in een Grand Café, of op een zonnig terras. Gemaakt met de drie belangrijkste ingrediënten: krachtige espresso, een scheutje liefde van de barista en vooral Lattiz, de perfecte melkschuim van FrieslandCampina. Dan ben je ongemerkt in contact gekomen met Hageman!

Unilever Benelux

Ola, Magnum en Ben&Jerry zijn de bekendste ijsmerken van ons land. Koop je wel eens zo’n ongekend lekker ijsje in de supermarkt of bij een tankstation of bij de bouwmarkt of op een festival? Dan ben je ongemerkt in contact gekomen met Hageman.